Kunststof kozijnen

Langedijk Montage & Onderhoud

Kunststof kozijnen zijn sterk in opkomst, en met goede reden. Ze combineren hoge isolatiewaarden met een lange levensduur en minimaal onderhoud, waardoor ze een kostenefficiënte en duurzame oplossing zijn voor elk huis.

Bij Langedijk montage beschikken wij over de nodige deskundigheid en ervaring waardoor je jarenlang van het resultaat geniet. 

Wil jij vrijblijvend advies? Plan dan een gesprek in!

 

Voordelen Kunststof Kozijnen

Uitstekend Isolerend

Met kunststof kozijnen en hoogrendementsglas ervaar je lagere energiekosten en uitstekende isolatie. Geniet van een comfortabele, geluidsarme omgeving en een besparing op de energierekening.

Onderhoudsarm & Inbraakveilig

Minimaliseer onderhoud en maximaliseer beveiliging met onze kunststof kozijnen. Ze bekend om hun onderhoudsarme eigenschappen, en ook om hun inbraakbestendigheid. Jij ontspant, zij beschermen.

Kleuren en Stijlen

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw huis de gewenste uitstraling te geven. Daarnaast zijn er diverse imitatiemogelijkheden voor hout- en aluminium-look kozijnen.

 

Subsidie mogelijkheden

Langedijk Montage & Onderhoud

Overweeg je de aanschaf van kunststof kozijnen? Weet dan dat er verschillende mogelijkheden zijn om het aankoopbedrag deels terug te krijgen of te financieren tegen interessante rentes. Hieronder benoemen we vijf mogelijkheden:

 

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voor particulieren biedt een financiële vergoeding voor mensen die hun woning willen verduurzamen. Je kunt subsidie ontvangen voor aansluiting op een warmtenet, warmtepomp, zonneboiler, elektrische kookvoorziening en isolatiemaatregelen. Het plaatsen van nieuwe kozijnen met hoogrendementsglas valt onder de laatste categorie. Het aanvragen van deze subsidie doe je na het plaatsen van de kozijnen.

 

Energiebespaarlening

Particulieren kunnen tot maximaal €27.000 lenen voor isolerende raamkozijnen. Voor wie streeft naar een ZEP+ of Nul-op-de-Meter woning, stijgt het te lenen bedrag naar €71.000. De looptijd varieert van 7, 10, 15 tot 20 jaar, afhankelijk van het geleende bedrag, en de rente wordt individueel berekend.

 

Lokale subsidie

Lokale subsidies voor kozijnen zijn ook mogelijk in bepaalde gemeenten, provincies of waterschappen. De voorwaarden en subsidiebedragen verschillen echter per locatie, dus check dit vooraf bij je gemeente.

 

Verlaagd BTW-tarief

Voor bepaalde isolatiewerkzaamheden, inclusief het plaatsen van (isolatie)glas, geldt een verlaagd btw-tarief van 9% in plaats van 21%. Deze regeling is echter alleen van toepassing op woningen ouder dan 2 jaar, en je moet samenwerken met een vakman om hiervan te profiteren.

 

Subsidieregeling Verduurzaming voor VvE’s (SVVE)

Tot slot, voor Verenigingen van Eigenaars (VvE’s) is er de Subsidieregeling Verduurzaming voor VvE’s (SVVE). Dit geldt bijvoorbeeld wanneer je oude beglazing wilt vervangen door hoogrendementsglas, al dan niet in combinatie met nieuwe kozijnen. Het subsidiebedrag voor hoogrendementsglas en isolerende kozijnen wordt vastgesteld op basis van de minimale oppervlakte.

 

Kozijnen

Persoonlijk Advies

Bij Langedijk Montage een hebben we een persoonlijke aanpak waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Wij staan klaar om je te adviseren over de beste oplossingen voor jouw project. Of je nu kozijnen wilt vernieuwen, renoveren, monteren of onderhouden, wij bieden deskundig en persoonlijk advies op maat.

Project

Kozijnen vervangen

De oude houten kozijnen waren helemaal verrot en toe aan een nieuwe look. Daarom hebben wij alles vervangen door kwalitatieve kunststof kozijnen!

Onze klant heeft gekozen voor de kleuren wit houtnerf en antraciet houtnerf. Het eindresultaat is tijdloos en duurzaam, precies wat onze klant wenste! 

Project

Renovatie dakkapellen

Met nieuwe kunststof kozijnen en keralit rabatdelen, zien deze dakkapellen er niet alleen modern en stijlvol uit, maar zijn ze ook duurzaam en onderhoudsarm. Ook hebben wij de boeidelen bekleed met kunststof, wat zorgt voor een perfecte afwerking.

Project

Gerenoveerde erker

We hebben de oude houten bekleding vervangen door kunststof bekleding met een realistische houtnerf textuur, die er net zo authentiek uitziet, maar veel duurzamer en onderhoudsvriendelijker is!

De kunststof kozijnen hebben ook een vergelijkbare houtnerf en houtlook verbinding, die perfect passen bij de nieuwe bekleding en het uiterlijk van de woning. 
En zie je die elegante roeden tussen het glas? Dat geeft de erker een extra charme en karakter!

Project

Pui met openslaande deuren

Een luxe pui met openslaande deuren! We hebben van een garage een kamer gecreëerd.

Niet alleen creëer je hiermee een mooie uitstraling, maar het biedt ook vele voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Zo zijn kunststof kozijnen duurzaam, onderhoudsvriendelijk en isolerend. Dat betekent niet alleen meer comfort in huis, maar ook besparing op de energierekening!

Kies voor luxe en kwaliteit met deze kunststof kozijnen en geniet jarenlang van jouw mooie pui.

Project

Kozijnen vervangen

Onlangs hebben we deze woning mogen aanpakken en het resultaat mag er zijn! We hebben de boeidelen vervangen voor kunststof en het oude rabat voor keralit. Het oude rabat liet los en viel bijna naar beneden, ook de kozijnen waren van aluminium wat onwijs veel kou doorlaat.

Daarnaast hebben we alle kozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met houtnerf en HVL. Zo krijgt de woning een frisse en moderne uitstraling én zijn de kozijnen onderhoudsarm.

Wat zeggen onze klanten?

In een woord: Super! Super tevreden! Fijne communicatie en goed advies! Dit is de 2e keer dan Langedijk montage bij ons is geweest, de vorige keer om een kozijn te vervangen en deze keer waren ze er om onze erker te vervangen.
Jullie hebben echt kwaliteit geleverd en er iets héél erg moois van gemaakt.
We zijn er zo blij mee! 🤩

 

Ik had meerdere offertes laten maken. En bij Jeroen had ik er gelijk vertrouwen in. De communicatie verliep vanaf het begin tot het eind soepel. Je merkte dat het team goed op elkaar ingespeeld was en met plezier in hun werk kwaliteit wil leveren. Erg tevreden met het resultaat!

 

 

 

WhatsApp Image 2023-09-15 at 17.04.24 (2)
Afgelopen week heeft Langedijk geholpen bij het plaatsen van kunststof kozijnen, renoveren van een dakkapel en het plaatsen van een schuifpui. Zeer vriendelijk en communicatief, vakkundig en levert kwaliteit. We zijn enorm tevreden met het werk dat geleverd is. Ook elke dag de werkomgeving netjes schoon achtergelaten. Zeker een aanrader.
 
 
 

Vraag een adviesgesprek aan

Contact
Langedijk Montage & Onderhoud
Volg ons