Kozijnen

Langedijk Montage

Het vernieuwen of plaatsen van een kunstof kozijn heeft voor iedereen een andere reden. Is je kozijn aan vernieuwing toe? Gaat het om je isolatie? Of wil je dat het er prachtig uitziet? Een mooi kozijn verbetert de uitstraling van je huis. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Wij doen ook de gevelbekleding!

Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken

Kozijnen

Renovaties

Langedijk Montage

Wil jij je deuren of kozijnen renoveren? Dan ben je bij Langedijk Montage aan het juiste adres. 

Wij maken klanten blij door hun te huis te renoveren en daarmee een droomwoning te realiseren. Bij Langedijk Montage kan je zowel je gehele huis als een gedeelte van je huis laten renoveren. Tijdens de renovatie leggen wij de lat hoog betreft kwaliteit en duurzaamheid. 

Kozijnen

Montage

Langedijk Montage

Wil jij je kozijnen laten monteren? Of wil jij je deuren en ramen laten vervangen? Wij helpen je uiteraard graag. Wil je een keer de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust eens contact op!

Kozijnen

Onderhoud

Langedijk Montage

Vastgoed onderhouden is essentieel om de waarde van je bezit in de toekomst veilig te stellen. Langedijk Montage & Onderhoud helpt je graag om het onderhoud van jouw vastgoed te onderhouden. Kernwoorden hierbij zijn 100% technisch veilig, duurzaam en  representatief. 

Wil jij de mogelijkheden bespreken? Wij geven vrijblijvend advies! 

Kozijnen

Timmerwerk

Langedijk Montage

Ben jij opzoek naar een timmerman om van jouw schets realiteit te maken? Dan ben je bij Langedijk Montage & Onderhoud aan het juiste adres! Neem gerust eens contact op.

Wij geven vrijblijvend advies!

WhatsApp Image 2023-09-15 at 17.04.24 (2)

Kunststof reparatie

Langedijk Montage

Wil jij je kunststof laten repareren? Of wil jij laten checken of je kunststof nog in orde is? Wij bij Langedijk Montage & onderhoud zijn sterk in kunststof en helpen je graag.  Wij geven dan ook vrijblijvend advies. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Contact
Langedijk Montage & Onderhoud
Volg ons

Stuur ons een bericht